BEVTOFT SPEJDER

Bevtoft gruppen hører under Det Danske Spejderkorps og bliver som regel kaldt de blå spejdere. 

Bevtoft gruppen er en del af Pamhule divisionen der dækker syd og Sønderjylland. Vi bor Diagonalvej 2 og er nabo med Bevtoft krolfklub. 

Som de fleste nok ved, så bor vi flot og har masser af plads til at boltre sig på og der er plads til indlæring og natur oplevelser. Vi har værksted, hikevogne, shelter og teltplads, til masser af aktiviteter og vi holder af at lære børnene om at være spejder.

 Vores mål er at give børn erfaring i gruppe arbejde og en selvstændighed, som de har brug for i deres fremtid. Lære dem respekt for naturen, bålet, kniven, øksen og for andre. Give dem viden og forståelse for vores miljø og hvordan vi passer på det, give dem færdigheder i sejlads i kano, pionerbyg, hjælp til andre, førstehjælp, overnatning i det fri og kendskab til dyreriget. Altså kort og godt, at være spejder.

Man kan være spejder fra man er 6 år og til man fylder 23.Der er åben hver lørdag mellem 9 og 12. 

Børn og forældre, bedsteforældre, onkler og tanter er velkommen ud og se hvad der sker, de dage. Så kan man få en snak med lederne, sammen med en kop kaffe/te. 

Det koster 250 kr. 3x i året at være spejder ved os, men man kan også få et prøvemedlemsskab, der kan man gå til spejder 6 gange for 100 kr.

Gruppeleder Brian Moltzen på mobil 6087 0883